Kunderne siger

Kære Nicklas. Oplevelsen er mesterlig og suveræn! Det ser så gennemført ud, og det er som at få et nyt vindue. Et mega flot stykke håndværk du har leveret her hos mig. Tusinde tak - det har været en fornøjelse at møde en seriøs håndværker som dig. Jeg er meget glad for resultatet.
Kirsten
En god og faglig vejledning ved udskiftning til energiruder. Pålidelig og tillidsfuld håndværker der overholder aftaler og som også ved opfølgning stiller op. Kvalitetsarbejde helt igennem.
Nina og Thor Fredensborg (Nye energiruder)
Jeg ringede til Nicklas for en pris på udskiftning af punkteret Velux rude. Han var hurtig med en fair pris og en dato for arbejdet. Vi vil fremadrettet helt sikkert bruge Nicklas da det var en rigtig god oplevelse.
Thomas Hørsholm (udskiftning af punkteret rude i Velux vindue)
Resultatet i vores nye badeværelser blev virkelig godt! Men vejen derhen var også bemærkelsesværdig god, da Nicklas’ behagelige væsen gjorde processen så fin. Han formår at inspirere og forklare det færdige produkt, overholder sine aftaler, og leverer kvalitetshåndværk til tiden - så vi kan kun give Nicklas vores varmeste anbefalinger.
Lyng & Jannick Hornbæk (Montering af 4 brusedøre)
Perfekt udført arbejde med at udskifte dobbeltvinduer til termoruder med indbygget skærmfilter. Fungerer rigtig godt. Nicklas var meget venlig.
Savo Pekic Helsingør
Jeg ville have en glasvæg til badeværelset, og fik lavet bruseglas i hærdet glas. Det er blevet utrolig flot. Nicklar har også været god til at forklare hvordan det skulle plejes for at undgå kalk.
Alexander Schuldt Helsingør